​Over ons

Welkom! BONBON Baby + Kids is opgericht in Benin (West-Afrika) door Sümeyra Güney, moeder van twee kinderen. In Cotonou hebben ze bijna vier jaar gewoond waar Sumeyra werkzaam was als onderwijzer op de Nederlandse school. Door gebrek aan leuke accessoires in Benin is Sumeyra zelf aan de slag gegaan voor haar eigen dochtertje. Vlak na de geplaatste foto's van de strikjes op social media, kwamen de eerste bestelverzoeken en zo is BONBON Baby + Kids ontstaan.

BONBON Baby + Kids is ontstaan uit de gedachte om de weeskinderen in Cotonou te helpen. Daarom gaat een deel van de opbrengst rechtstreeks naar de weeskinderen in Benin waar het avontuur van dit merk is ontstaan:)

Levertijd

Omdat een groot deel van onze producten met de hand wordt gemaakt, varieert de levertijd tussen de 3-5 werkdagen. Alle bestellingen in Nederland en Belgie worden met een traceercode verstuurd. We denken graag mee met onze klanten en zoeken naar de meest voordelige oplossing. Daarom worden bestellingen onder de twee kilo wereldwijd (m.u.v. NL + BE) verstuurd zonder traceercode. Levertijd hiervan varieert tussen de 7-15 dagen.

Retourbeleid

Mocht u een beschadigd artikel hebben ontvangen, dan willen we dit met alle liefde voor u oplossen door een nieuw artikel op te sturen. We willen onze klanten graag tevreden en blij zien! Als u vragen heeft over uw bestelling, neem dan contact met ons op door te mailen naar info@bonbonbabyandkids.nl of door het contactformulier in te vullen.

Wholesale

We vinden het ontzettend leuk om onze producten terug te zien in leuke winkels verspreid over de hele wereld. Bij interesse kunt u mailen naar info@bonbonbabyandkids.nl.

 

Volg ons op instagram, @bonbonbabyandkids, voor nieuws en saleberichten!

 

 

 

 

© 2017 - 2020 BonBonBabyandKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel